Αθέατη Πόλη 2019

Το φεστιβάλ για το δημόσιο χώρο «Αθέατη Πόλη», προγραμματίζεται για τις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η περιοχή δράσης για το 2019 επικεντρώνεται στο τμήμα του παραλιακού μετώπου της "εντός τειχών" πόλης του Ηρακλείου, και συγκεκριμένα από τον προμαχώνα του Αγ.Ανδρέα στα δυτικά, έως την πύλη Σαμπιονάρα ανατολικά, όπου έχουν εντοπιστεί αρκετά προτεινόμενα σημεία παρέμβασης.

 

Κάλεσμα για εθελοντές

 

Οι προετοιμασίες για το φετινό φεστιβάλ της Αθέατης Πόλης  συνεχίζονται. ‘Οπως κάθε χρονιά, η συμμετοχή και βοήθεια των εθελοντών, είναι πολύτιμη και απαραίτητη για την επιτυχία της διοργάνωσης!

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην προετοιμασία και διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αποστέλοντας μας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο info.atheatipoli@gmail.com .

Μην παραλείψετε επίσης να σημειώσετε τις ημέρες/ώρες διαθεσιμότητας σας για το διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια ή / και αμέσως μετά το φεστιβάλ (13-15 Σεπτεμβρίου) όπως και τον τομέα στον οποίο θα θέλατε να βοηθήσετε (π.χ. εκθέσεις, δρώμενα, περιπάτους, ξεναγήσεις, γενικές ετοιμασίες & στήσιμο εξοπλισμου, κλπ.). Θα επικοινωνήσουμε πολύ σύντομα μαζί σας για μια πρώτη συνάντηση.

Σας περιμένουμε!

Κατεβάστε το αρχικό δελτίο τύπου για την Αθέατη Πόλη 2019 εδώ

Κοινωνική Δικτύωση

Ενημερωτικό Δελτίο